Mistä löydät sä ystävän

Juha Vainio, tuo legendaarinen lauluntekijä, kirjoitti vuosikymmeniä sitten sanat Vladimir Vysotskin lauluun ystävästä. Sanoja voi soveltaa moneen tilanteeseen. Jotenkin tulivat mieleen nyt kun etsimme Kuopiolle uutta kaupunginjohtajaa. Jos myrsky soi ja kumppani vaikeroi, saa jäädä rannalle. Kun päättyvät pitkospuut, ei rinnalla ruikuttajaa tarvita; ja ajat ankeimmat selvittää ken viereesi jää.

Alkaneen lokakuun aikana odotamme hyviä, johtamistehtävissä oppineita ja persoonaltaan tasapainoisia ihmisiä. Johtajan tulee osata hallita suuret asiakokonaisuudet niistä olennaiset hahmottaen, täytyy osata erottaa suuret ja pienet asiat toisistaan. Kokemusta on hyvä olla sekä kuntajohtamisen kuin yritysmaailmankin puolelta. Kielitaito on välttämätön vaatimus. Sosiaalinenkin tulisi olla, seurassa nopeaälyinen ja huomaavainen.

Tämä hakuprosessi on avoin, dokumentoitu ja haastava. Haluamme eurooppalaisen mittaluokan johtajan, parhaan mitä Suomesta löytyy. Hakukriteerit on mietitty yhdessä kaikkien kuopiolaisten valtuustoryhmien edustajien kanssa.

Asiantuntijakonsultti etsii johtajia joita muuten ei löydä, hakua ja Kuopiotan markkinoidaan laajasti ja kaupunkilaiset osallistetaan prosessiin.

Mieti. Tulisiko Sinusta Kuopion kaupunginjohtaja? Ota yhteyttä.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: