Keskustan voitto Kuopiossa

Keskusta sai Kuopiossa 14 paikkaa valtuustoon ja lunasti suurimman ryhmän aseman. Oma tulokseni oli 729 ääntä, viidenneksi eniten Kuopiossa ja Keskustan ryhmän kärkipaikka. Olen syvästi kiitollinen saamastani luottamuksesta ja ymmärrän hyvin äänten mukana tulleen vastuun.

Alkava valtuustokausi on monella tapaa historiallinen ja kaikista aiemmista poikkeava. Ensimmäisenä kysymyksenä joudumme päättämään väliaikaisesta kaupunginjohtajasta pitkäaikaisen ja hyvin onnistuneen Petteri Parosen lähtiessä ansaitulle eläkkeelle. Valtuuston ensimmäiset kaksi vuotta vaativat suuresti työtä maakuntahallintoon varautuessa, onhan Kuopion väkiluku jo lähelle puolet koko Pohjois-Savosta. On mietittävä tarkkaan millainen on uusi Kuopio, miten sitä hallinnoidaan ja mikä on kaupunkilaisten hyvinvoinnin kannalta olennaista.

Uskon hyvään tulevaisuuteen. Kuopiossa on erinomainen luottamushenkilö- ja virkamieskulttuuri, jossa yhteistyö on avainsana. Ryhmien väliset neuvottelut sujunevat hyvässä hengessä. Jatkamme entistä avoimemmassa ja ihmisläheisemmässä Kuopiossa.

Suuri kiitos kaikille! Keskeltä ja edestä, Kuopion hyväksi!

 

Related Posts

%d bloggaajaa tykkää tästä: