Kohti uusia haasteita

Keskustan Pohjois-Savon piirihallitus on päättänyt esittää minua Keskustan puoluevaltuuston puheenjohtajaehdokkaaksi. Kiitän saamastani luottamuksesta!

Puoluevaltuusto aktiiviseksi toimijaksi, Keskustan kentän tukijaksi

Keskustan puoluevaltuusto on puoluekokousten välillä Keskustan ylin päättävä elin. Viime vuosien aikaan puoluevaltuuston rooli ja kokouskäytännöt ovat nykyisen puoluesihteerin Jouni Ovaskan kaudella kehittyneet nykyaikaisempaan malliin. Nyt on aika kehittää puoluevaltuuston toimintaa aktiivisempaan rooliin, näkyväksi toimijaksi puoluekokousten välillä. Puoluevaltuuston 135 valtuutettua ovat piiriensä valitsemia, poliittisen toiminnan vahvoja osaajia, joilla on varmasti kykyä ja tahtoa suurempaankin työhön yhteisen hyvän eteen. Puoluevaltuuston voima on aktivoitava, verkotettava ja tuotava peruskeskustalaisen ulottuville.

Koko puolue on pidettävä asuttuna

Keskustan järjestökentän vahvuus on ollut kyvyssä toimia, nostaa tekijöitä tapahtumiin, vaaleihin ja luottamustehtäviin. Järjestömme haasteena on mukautua nopeasti muuttuneen ja muuttuvan yhteiskunnan pyörteissä kulkevien kansalaisten tarpeisiin. Suomalaiset tarvitsevat nopeampaa ja selkeämpää vastausta ongelmiinsa, väylää mielipiteille ja järkevää konkreettista toimintaa. Tarjoaako Keskusta nyt kaikkea tätä? Ovatko paikallisyhdistyksemme järjestämässä yleisötapahtumia, avustustempauksia ja kuulemistilaisuuksia, välittämässä kuntalaisten mielipiteitä valtuustoon? Osallistumassa puolueen tilaisuuksiin? Onko Keskustaan helppo liittyä?

Näen puoluevaltuuston tulevan roolin keskeisenä vaikuttajana Keskustan järjestöuudistuksessa yhteistyössä puoluesihteerin ja muun puoluejohdon kanssa. Tulevassa Keskustassa viesti kulkee, rakenne on ulkopuolisellekin selkeä, talous vahvistuu entisestään ja toimintaa on koko maassa. Haluan olla nostamassa niin puoluevaltuuston toiminnan kuin koko Keskustan järjestökoneiston 2020-luvulle, vahvaksi suomalaiseksi kansan palvelijaksi.

Puoluevaltuusto Torniossa 26.-27.11.2016

Puoluevaltuusto järjestäytyy ja valitsee uuden puheenjohtajiston. Olen ehdolla puheenjohtajaksi. Tule tukemaan ehdokkuuttani ja tuo ideasi mukaan. Keskusta on sinua varten.

Runnilla 3.9.2016

Antti Kivelä

Related Posts

%d bloggaajaa tykkää tästä: